În perioada 16 – 19 noiembrie, sala de sport a Școlii Generale numărul 5 din cartierul Gura Câmpului a găzdui turneul de sală 1 de handbal feminin junioare 2.

La acest turneu au participate echipele de handbal feminin junioare 2 din cadrul seriei F. Fetele pregătite de către Maria Cindea au reușit să încheie acest turneu desfășurat la Mediaș cu trei victorii și o singură înfrângere.

Primul joc la medieșencelor s-a disputat împotriva celor de la CSS Sf. Gheorghe, unde CSS Mediaș s-a impus cu scorul de 26-19. Fară prea mari probleme, al doilea meci disputat împotriva celor de la CSS Sibiu a fost câștigat de către handbalistele medieșence cu scorul de 14-27.

Penultimul joc din acest turneul desfășurat la Mediaș, sportivele pregătite de către Maria Cindea au reușit să se impună în fața handbalistelor de la CSS Dinamo Brașov, scor 30-15. Ultimul joc al medieșencelor s-a disputat împotriva celor de la ACS Transilvania Brașov. CSS Mediaș a cedat cu scorul de 30-15 în ultimul joc al acestui turneu.

La începutul lunii decembrie se va desfășura turneul de sală 2 la junioare 2 din seria F.

Publică un comentariu

Comentariu