Ora de Mediaș
Știri în direct

Trei zile de muzică, joc și voie bună la Festivalul Berii din Mediaș

Trei zile de voie bună și muzică de calitate vor fi la intălime în municipiul Mediaș. Festivalul Berii este organizat și în acest an în orașul nostru.

Pe lângă muzica de calitate,  medieșenii sunt așteptați cu multă bere rece, dar și preparate care îți lasă gura apă.

Pe scena amplată în fața Primăriei Mediaș vor urca artiștii locali, dar și artiști precum Mario Fresh, DJ Killer, trupa Proconsul, Cosmina Fulea, Ansamblul Folcloric Purtata, trupa Dinamic, Valentin Sanfira și mulți alți.

Programul complet:

28 Iunie – Tinere talente din folclorul romanesc dau startul festivalului. Valentin Sanfira, Bogdan Ciocanu, Codruta Rodean si Ovidiu Homorodean. Mai tarziu schimbam registrul, iar pe scena isi fac aparitia Mario Fresh si DJ Killer alaturi de MC Anuryh.

29 Iunie – Aurelian Suciu si Ionela Morutan iti canta in timp ce tu savurezi linistit o bine meritata halba de bere. Continuam cu Bibi si trupa Proconsul si incheiem in ritm de dans cu DJ Killer si MC Anuryh.

30 Iunie – Ultima zi a festivalului este deschisa de Ansamblul Folcloric Purtata, iar apoi show-ul continua cu un program de muzica populara de petrecere oferit de Cosmina Fulea si Aurica Bacea, iar apoi urmeaza un concert marca DINAMIC. Adriana Antoni si taraful vin sa faca show si sa incheie seara cu stil.

Clatite, kurtos kalaks, placinte si multe altele va asteapta la tarabele comerciantilor care urmeaza sa fie amplasate in fata Primariei. Nu lipsesc nici mesterii populari. Asadar exista toate ingredientele pentru un show reusit, iar tu nu trebuie sa-ti faci program in perioada 28-30 Iunie.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet