Ora de Mediaș
Știri în direct

Tupeu maxim – Șofer beat la volanul unei mașini cu numere false

Un bărbat de 30 de ani, din Jina a fost reținut de politiștii rutieri după ce a condus beat și cu numere false cu o mașina neînmatriculată.

Luni, în jurul orei 02,30,în localitatea Apoldu de Sus, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe DN 1 de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Jina.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține dreptul de a conduce, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În plus, s-a stabilit că autoturismul pe care bărbatul îl conducea este neînmatriculat, iar numărul de înmatriculare aplicat pe mașină este unul fals, aparținând unui alt autovehicul.

Față de persoana în cauză polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet