La începutul săptămânii viitoare în cadrul ultimei ședinte ordinare a Consiliului Local din Mediaș din acest an

Pe ordinea de zi se află un număr de 33 de proiecte de hotărâre, printre cele mai importante fiind un proiect de hotărâre privind aprobarea utilizării excedentului bugetar al anului 2017, proiectul de hotărâre suplimentarea bugetului local pe anul 2017 și un proiect de hotărâre privind execuţia bugetului local al Municipiului Mediaş pe trimestrul IV 2017.

Tot în cadrul ședinței de la începutul săptămânii viitoare, consilierii local vor vorbi despre un proiect de hotărâre privind repartizarea unor locuințe pentru tineri construite prin ANL în regim de închiriere.

Proiect de hotărâre privind stabilirea destinației de ”Centru de monitorizare trafic” unui spațiu din cadrul imobilului situat administrativ în Mediaș Aleea Comandor Dimitrie Moraru numărul 17, aflat în domeniul public al municipiului Mediaș și darea în concesiune către Meditur a acestuia și un proiect de hotărâre privind aprobarea ”Metodologiei şi a criteriilor de repartizare a locuinţelor sociale din fondul locativ al municipiului Mediaș, pentru anul 2018.

Ședința Consiliului Local Mediaș este programată luni, 18 decembrie, de la ora 16 și se va desfășura în Sala Mare de ședințe a primăriei.

Publică un comentariu

Comentariu