Începe week-end-ul, iar medieșenilor li s-au pregătit o mulțime de suprize, show-uri de comedie și multă, multă distracție. Unde ne putem petrece timpul în acest week-end la Mediaș?

În acest weekend, startul distracției începe în Serabeva Club & Lounge, unde petrecerea incepe vineri cu cu un super party latino, la care doamnele și domnișoarele vor primi din partea casei câte un long drink, adică o băutură așa..mai lungă.

The Place Mediaș vă învită sâmbătă, 27 ianuarie, la un super show de comedie alături de Paul Mirea, Cosmin Toba și George Tinta. Show-ul de comedie va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie 2018, de la ora 20:00. Prețul unui bilet la acest show este de 20 de ron. Pentru rezervări sunați la numărul 0736.404.088.

Serabeva Club & Lounge revine sâmbătă seară, de la ora 23:00 cu un super Mad Clown Party, la care între orele 1:00 și 2:00, toate shot-urile sunt la prețul de 4 lei. Toți cei care vor să intre in atmosferă, pot să se deghizeze într-un clown, nebun sau mai puțin nebun. Cert este căr organizatori vor premia în funcție de deghizare.

Sportive

Dacă iubești sportul, în special baschetul, în weekend, Mediașul este gazda unui turneu de baschet dedicat sportivilor sub 18 ani. Acest turneu va avea se va desfășura în Sala Sporturilor din Mediaș, începând de vineri, 26 ianuarie 2018.

Publică un comentariu

Comentariu