Două autoturisme au ajuns pe un câmp, după ce au fost implicate într-un accident rutier pe DN 14, în apropierea localității Botorca. Unul dintre cele două autovehicule a ajuns cu roțile în sus. Din fericire, cei doi șoferi, un bărbat din Mediaș și un tânăr din Târnăveni, au scăpat teferi.

În această după-masă, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târnăveni au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 14A, în afara localității Botorca, la km. 16+500 m.

„Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că a avut loc o coliziune între un autoturism, condus din direcția Târnăveni-Mediaș, de un bărbat, de 53 de ani din municipiul Mediaș, județul Sibiu, și un autoturism condus din sensul opus de un tânăr de 23 de ani din municipiul Târnăveni.

În urma accidentului nu au rezultat victime omenești, persoanele implicate refuzând transportul la unitatea spitalicească.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis Emanuela Farcaș, purtătorul de cuvânt al IPJ Mureș.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târnăveni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului rutier, urmând a proceda la soluționarea acestuia în conformitate cu prevederile legale.

Publică un comentariu

Comentariu