Un bărbat în vârstă de 81 de ani, domiciliat în Mediaș a rămas fără 10.000 de euro, după ce a fost păcălit prin Metoda Accidentului.

Autorii și-au schimbat abordara de acestă dată, spre deosebire de alte înșelăciuni de acest gen. Bărbatul a fost oprin de o femeie pe strada Mihai Eminescu din oraș, iar aceasta l-a rugat să îi spună unde se află spitalul din oraș.

Bărbatul s-a oferit să o ajute și s-a urcat într-o mașină alături de femeie și de alți doi indivizi. În drum spre spital, femeia i-a povestit că soțul și fiul ei sunt infernați în spitalul din Mediaș, unul dintre ei urmând să fie operat. Femeia i-a cerut medieșeanului un împrumut de 5.000 de euro, iar bărbatul a fost de acord. De la spital, bărbatul țepuit alături de femeie și cei doi bărbați s-au dus la locuința medieșeanului, iar în timp ce acesta îi dădea cei 5.000 de euro femeia i-a mai cerut încă 5.000 euro împrumut, lăsându-i o geantă de laptop care era închisă cu un lacăt despre care femeie a spus că în interior se află 10.000 de dolari, dar nu se poate deschide.

Cei trei indivizi s-au făcut nevăzuți, iar medieșeanul și-a dat seama că a fost păcălit. A anunțat imediat Poliția, iar acum cazul este cercetat de către lucrătorii Biroului de Investigații Criminale din oraș.

Publică un comentariu

Comentariu