Ora de Mediaș
Știri în direct

Un medieșean va fi senator AUR de Sibiu – Adrian Cătană: ’’Să mergem pe drumul cel drept’’

Mediașul dă un senator- Adrian Cătană va reprezenta județul în Parlamentul României, din partea AUR. Doar că medieșeanul nu prea știe cu ce proiecte va merge la București și ce are de susținut pentru dezvoltarea județului. Dar, drumul e drept pentru că se aliniază strategiei de partid.

Adrian Cătană se mândrește cu faptul că a fost prezent la constituirea AUR, în 1 decembrie 2019, la Alba Iulia. ”Am simțit că mă regăsesc în partidul acesta, încă de la înființare. Am fost acolo, m-am alăturat echipei”, spune medieșeanul. Și pentru că bate vântul schimbării, și el a simți nevoia să se alăture. ”Am candidat pentru că am simțit nevoia de o schimbare la nivel de țară, de județ, de municipalitate”, spune el, nu că municipalitatea ar avea ceva de-a face cu Senatul și ce se întâmplă acolo…

Întrebat cu ce proiecte s-a prezentat în fața alegătorilor, ce vrea să schimbe, ce nu merge bine în județul nostru, Cătană a răspuns ”Avem aceleași proiecte, suntem o echipă, mergem pe aceeași lungime de undă, suntem uniți”.

A doua întrebare: ”Am înțeles, dar cu ce propuneri veniți, ce ați propus alegătorilor în campanie?”

Același răspuns ” Facem să fie bine, ne vom strădui să facem față cerințelor, să ducem modificările înspre binele cetățeanului. Vom aduce plus valoare celor din Sibiu, Alba, Mureș…vedem…”

Insistențele în a primi un răspuns mulțumitor au eșuat lamentabil pentru că ”Știu ce proiecte, dar ce să vă spun…acum sunt și emoționat…mai sunați-mă când e sigură treaba…..”

Adrian Cătană este din Mediaș, are 46 de ani și este economist.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet