Formația pregătită de către Cristian Pustai, Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la FC Voluntari într-un meci ce constă pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1.

Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari se vor duela duminică, 26 noiembrie 2017, de la ora 18:00. Meciul poate fi urmărit în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV.

Pe data de 14 august 2017, s-a disputat partida din turul campionatului dintre FC Voluntari și Gaz Metan Mediaș. Medieșenii au pierdut în manșa din turul campionatului cu scorul de 2-1. Petre Ivanovici și Florin Cernat au înscris pentru gazde, iar alb-negri au redus din diferență prin Akaki Khubutia.

În etapa trecută, Gaz Metan Mediaș a jucat în deplasare pe terenul celor de la Sepsi OSK. Gazul lui Pustai și-a adăugat în palmares o remiză albă, scor 0-0. FC Volutari a jucat în fața proprilor supoteri cu Viitorul lui Hagi. Elevii lui Claudiu Niculescu au reușit un rezultate de egalitate, scor 0-0.

Înaintea jocului de la Mediaș, FC Voluntari se află pe poziția a 10-a cu 21 de puncte. Gaz Metan se află în continuare în subsolul clasamentului ocupând locul 13 cu 11 puncte.

 

Publică un comentariu

Comentariu