Weekend-ul sta să înceapă și deși se anunță a fi unul cu mai puțin soare nu vă speriați, căci nu veți sta în casă și să vă plictisiți.

Și asta pentru că la fel ca în fiecare final de săptămână Mediașul este ofertant din punct de vedere al evenimentelor organizate.

Sala Traube va găzdui vineri, în data de 16 martie 2018, începând cu ora 19:00 piesa de teatru „Pe plăcu’ lumii nu poți face niciodată” cu Ioan Isaiu și Elena Ivanca.

IrishPub Mediaș a pregătit o serie de evenimente în acest weekend pentru iubitori de distracție. Vineri, 15 martie, de la ora 21, Karaoke Night. Sâmbătă, 16 martie, de la ora 22:00, Irishpub te invită alături de DJ Cristi într-un ambient cât mai relaxant.

Vineri seară, Serabeva Club & Lounge te invită la o petrece latină, cu multe surprize pentru toți cei prezenți. Sâmbătă, 17 martie, petrecerea continuă în compania lui Loco Linoo, în Club Serabeva. Organizatorii au pregătit o super petrecerea alături de Loco Linoo.

Medieșenii sunt invitați și la două evenimente sportive. De dimineață doritorii pot urmări un meci de fotbal din cadrul ligii a IV-a, iar spre seară vor putea urmări evoluția echipei antrenate de Cristi Pustai.

Sâmbătă, de la ora 18:00, la Stadionul” Gaz Metan” se va disputa partidă din cadrul etapei cu numărul doi a play-out-ului. Gaz Metan Mediaș primește vizita celor de la Concordia Chiajna.

Tot sâmbătă, însă de la ora 11:00 pe terenul” SPARTA”, medieșenii pot urmări un joc de fotbal din campionatul județean. Sparta Mediaș și Unirea Miercurea Sibiu vor juca în cadrul etapei cu numărul 14 din Liga a IV-a.

Publică un comentariu

Comentariu