Începe weekend-ul, iar medieșenilor li s-au pregătit o mulțime de surprize, show-uri de comedie și multă, multă distracție. Urmărește mai jos recomandările!

Vineri, pe 23 februarie 2018, de la ora 20:00, Cătălin Bordea, câștigătoarea IUmor – Ana-Maria Călita și George Tănase vin la Sala Traube din Mediaș. Vă așteptăm la un show de stand-up comedy ​fresh, ​cu glume pe măsură, inspirate din realitate. Eveniment organizat de Sublime în colaborare cu Front Row Events.

Consiliul Local al Tinerilor Mediaș organizează vineri, 23 februarie 2018, petrecerea tematică „CLT TE DRAGOBEȘTE”. Te așteptăm așadar începând cu ora 22:00 în incinta Serabeva Club & Lounge pentru o seară memorabilă. Prețul biletului de intrare este de numai 10 RON!

Sâmbătă, începând cu ora 16:00 la patinoarul din Piața Regele Ferdinand I are loc evenimentul” Iubește Românește”. Acest eveniment este organizat de către Primăria Municipiului Mediaș prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret. Toți cei prezenți vor avea parte de dansuri moderne pe gheață. Muzică, sesiuni foto, tombolă cu premii și multe alte surprize. Atmosferă va fi întreținută de către tineri talentați – Bristena Tătar și Emanuel Varga și de către membrii clubului „Magic of the Dance.” Intrarea la patinoar va fi liberă!

Sâmbătă, 24 februarie 2018, de la ora 19:00 la CafeBar Mediaș are loc un eveniment muzical intitulat” Folk de Dragoste”. În seara de Dragobete vor fi prezenți și invitații Andrei Bucur, Grupul Motto, Tibi Suciu și Grupul Baladă. Prețul unui bilet este de 20 lei.

În acest weekend la Mediaș vor fi și evenimente sportive. Echipa de baschet, CSM Mediaș primește vizita celor de la CSO Voluntari, partidă ce se va disputa în Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan. Startul partidei este programat pentru ora 16:00, iar intrarea este liberă.

Medieșenii vor putea urmări două meciuri interesante de handbal ale junioarele 1 și 2 ale Clubului Sportiv Școlar Mediaș. Sâmbătă, vor juca junioarele 2, pregătite de către antrenoare Maria Cândea, de la ora 12:00. Duminică, junioarele 1 de la CSS Mediaș primesc vizita celor de la CNE Brașov, jocul viind programat pentru ora 12:00. Intrarea la cele două jocuri este liberă. Meciurile de handbal vor disputa în Sala de Sport a Școlii Generale numărul 5 din cartierul Gura-Câmpului.

Publică un comentariu

Comentariu