Ora de Mediaș
Știri în direct

Unul din criminalii de la Serabeva contestă arestul preventiv

Cei trei criminali de la clubul Serabeva se află în arest preventiv de la începutul anului. au fost trimiși în judecată, iar arestul preventiv continuă până al pronunțarea sentinței. Unul dintre cei trei însă, a cerut să fie judecat în libertate.  

La începutul lunii judecătorii de la Tribunalul Sibiu au prelungit măsura arestului preventiv pentru cei trei- Ioan Ovidiu Otvoș, Paul Anghel și Marius Rusu, cu toții încarcerați la Penitenciarul Aiud.

Ioan Otvoș însă a contestat decizia la Curtea de Apel Alba și a cerut să fie judecat în libertate. Judecătorii însă nu au fost de acord și au menținut starea de arest preventiv hotărâtă de colegii de la Sibiu. ”Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Otvos Ovidiu Ioan, împotriva Încheierii din ședința camerei de consiliu pronunțată la 05.06.2019, în dosarul nr. 463/85/2019/a1.5 al Tribunalului Sibiu, prin care a fost menținută măsura arestării preventive luată față de inculpat. În baza art. 275 alin. 2 Cod procedură penală, obligă inculpatul Otvos Ovidiu Ioan la plata către stat a sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare. Definitivă.”, este hotărârea judecătorilor de la curtea de Apel Alba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata