FOTO arhivă

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:30, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control în trafic, pe str. Aurel Vlaicu din municipiu, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

În momentul în care polițiștii au început să efectueze activitățile specifice de control, șoferul a demarat în trombă, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui. Întrucât direcția acestuia de deplasare era spre municipiul Sibiu, a fost solicitat sprijinul echipajelor din teren, reușindu-se blocarea autoturismului de către echipajele de poliție pe DN 14, în localitatea Agârbiciu.

Conducătorul auto, în vârstă de 24 de ani, din județul Argeș, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv la substanțe psihoactive. Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive în organism. În cauză, au fost întocmite documentele în vederea efectuării de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Publică un comentariu

Comentariu