Ora de Mediaș
Știri în direct

Urmărire în trafic lângă Mediaș – Un șofer beat a fugit de polițiști și s-a ascuns pe câmp

Urmărire ca în filme la Dumbrăveni. Un șofer s-a urcat beat la volan și a fost prins de polițiști. Pentru a scăpa de ei, omul a pornit mașina și a fugit într-un câmp.

„La data de 18.11.2019, în jurul orei 00.05, un echipaj al poliției rutiere care desfășura activități preventiv-reactive pe raza localității Dumbrăveni, a procedat la oprirea în trafic a unui autoturism, prin folosirea semnalelor luminoase și acustice”, spune Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Deși inițial conducătorul autoturismului a încetinit, atunci când agentul de politie a coborât din autospecială a demarat în trombă. Polițiștii l-a urmărit în trafic, fiind depistat după aproximatov doi kilometri, staționat în afara localității Hoghilag, pe un teren extravilan.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 26 de ani, domiciliat în Ațel, se afla sub influența băuturilor alcoolice – 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar polița obligatorie de răspundere civilă RCA este expirată. Polițiștii rutieri continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană a cărei alcoolemie depășește limita legală (art. 336 alin. 1 Cod Penal). Totodată, s-a procedat la reținerea plăcuțelor și a certificatului de înmatriculare ale autoturismului, conform Legii 132/2017.

loading...

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet