Ora de Mediaș
Știri în direct

Valentin Iordănescu este noul președinte al clubului Gaz Metan

Ioan Mărginean (59 de ani) a rămas pe dinafara clubului Gaz Metan Mediaș, la nici o săptămână de când clubul a ieșit oficial din insolvență. Locul acestuia va fi luat de Valentin Iordănescu, vărul lui Edward și nepotul lui Anghel Iordănescu.

Funcția în acte a lui Mărginean a fost de administrator special, post care acum nu mai există, după ieșirea din insolvență, scrie GSP.

„Limoniu” a încercat să amâne cât mai mult ieșirea, tocmai pentru a-și proteja postul, astfel că perioada de insolvență de la Mediaș a ținut 4 ani, un adevărat record! Acum, la Gaz Metan va fi numit un nou președinte, funcție care nu exista în organigrama unui club aflat în insolvență.

Valentin Iordănescu, nepotul fostului selecționer Anghel Iordănescu, este o figură discretă. Acesta ar mai fost implicat în fotbal la U Cluj în urmă cu 4 ani, din umbră. În 2016, în presă a apărut informația conform căreia acesta ar fi exclus din lot jucătorii de la echipa clujeană care participaseră la o grevă.

Contactat la acea vreme de către actualdecluj.ro, acesta spunea că nu ocupă nicio funcție în club, că încerca doar să ajute. De asemenea, Valentin nega faptul că respectivii jucători ar fi fost excluși din lot. „Decât să se antreneze prin parcuri sau nu știu pe unde, nu mai bine fac la juniori? Asta e totul”, a declarat acesta.

Ioan Mărginean exulta după ieșirea Gazului din insolvență
În urmă cu 6 zile, Gaz Metan a ieșit oficial din insolvență ca urmare a unei decizii luate de Tribunalul Sibiu. Atunci, Ioan Mărginean își exprima bucuria în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Eu am luptat pentru dreptate și am câștigat! Mi-am câștigat dreptul sportiv în campionat, acum mi-am câștigat și dreptul economic. Au fost ani grei de tot. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat! Ați văzut vreun rând scris în care să-l laude cineva pe Mărginean? Toată lumea mă ataca, de parcă le-am făcut eu vreun rău. Nu le-am făcut nimic…”, spunea acesta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet