Ora de Mediaș
Știri în direct

Vești bune pentru locuitorii din cartierul Vasia – Ce se întâmplă acolo în următoarea perioadă

La începutul acestui săptămânii au reînceput lucrările în cartierul Vasia.

În prezent se lucrează pentru reabilitarea sistemului rutier, reabilitarea trotuarelor dar și a locurilor de parcare noi, respectiv se vor demara lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluviala pe strada George Topîrceanu.

Pe străzile Castanilor, Toma Ionescu și Octavian Goga au fost executate lucrări de reabilitare a sistemului rutier, de amenajare a trotuarelor, iar pe strada George Topârceanu se va reabilita sistemul rutier, se vor amenaja trotuarele dar și locuri de parcare noi și se vor derula lucrări de introducere a rețelei de canalizare pluvială. După finalizarea acestor lucrări se va interveni și pe strada Georghe Pop de Băsești.

“Anul trecut am finalizat lucrările pe trei străzi, Castanilor, Octavian Goga și Toma Ionescu, iar anul acesta, pentru că timpul ne permite, am început lucrările pe George Topîrceanu. Apreciez că până în vară vom finaliza întreaga lucrare, care se ridică la aproximativ 2,5 milioane lei. Vom trece apoi mai departe la strada Gheorghe Pop de Băsești, acolo unde anul acesta vom începe lucrările, iar anul viitor le vom finaliza”, a precizat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet