Sâmbătă, pe stadionul ”Sparta” din Mediaș, formația pregătită de Doru Dudiță și Dumitru Solomon a disputat un meci de verificare împotriva formației din Târgu Mureș, ASA.

Mediașul s-a impus categoric, scor 4 la 0 în partida cu ASA. Golurile au fost marcate de Adrian Șulea care a reușit dubla, iar Cristi Pajco și Gabriel Țala au marcat câte un gol fiecare.

Până în prezent, ACS Mediaș nu mai are nici un meci amical programat. Alb-negri vor disputa primul meci oficial din 2023 pe data de 5 martie 2023, în Cupa României, împotriva celor de la FC Tălmaciu.

”Suntem în perioada de pregătire, căutăm să găsim primul unsprezece, să integrăm jucătorii noi și să formăm relații de joc. Trebuie să îi adaptăm pe toți la filosofia noastră de joc, construcția în ambele faze ale jocului, deocamdată suntem în obiectiv, nu am realizat nimic, totul depinde de noi.  Obiectivul este promovarea promovarea și pe termen lung, creșterea de jucători tineri. Avem în lot jucători cu experiență, alături de copii tineri, am folosit și în acest amical 5-6 copii. Condițiile de pregătire au fost destul de bune și pentru acest lucru mulțumim conducerii Primăriei Mediaș și Romgaz. Mă bucur că avem conducători pricepuți la club, cu state vechi în prima liga și un staff tehnic unit. Suntem în grafic, mai e mult până la duelul cu Inter Sibiu, avem două variante în acel joc, dar nu subestimăm nici ceilalți adversari din Liga a IV-a” a spus antrenorul principal Dumitru Solomon pentru Ora de Sibiu.

Mediașul a avut cinci absenți la acest joc: Ignat, Stan, Sîncelean, Hăjmășan și Tili, care au probleme medicale. Trei dintre aceștia, Sîncelean, Hăjmășan și Tili sunt în recuperare după operații de ligamente și revenirea lor s-ar putea produce abia spre finalul sezonului.

Publică un comentariu

Comentariu