Cu toţi de aduce aminte de una dintre cele mai urâte momente ale Clubului Gaz Metan Mediaş, când Ioan Aloman şi-a pierdut viaţa la Spitalul din Targu-Mures.

9 iulie 2017, ziua în care fotbalul românesc a fost în doliu. Ioan Aloman a fost jucător al echipei de pe malul Tarnavei Mari, după care a activat în organizarea de competiţii.

Înaintea tragediei de la Stadionul „Gaz Metan”, Ioan Aloman se pregătea să intre pe teren alături de echipa Old Boys a clubului.

Din păcate, nu a mai apucat să facă asta, lăsând multă durerea în sufletul multor medieşenii, dar şi oameni din fotbalul românesc. Cu puţin timp înainte de începerea festivităţii panica i-a cuprins însă pe toţi cei prezenţi. Aloman a căzut din senin pe pista stadionului.

Echipajul medical prezent la stadion a început manevrele de resuscitare, iar la scurt timp au ajuns alte două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Mediaş.

După 20 de minute de resuscitare, Ioan Aloman a fost transportat în stare critică la spitalul din Mediaş, iar apoi a fost preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Târgu Mureş.

Publică un comentariu

Comentariu