Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Bani europeni pentru apă și canalizare – 38 de localității pe listă

Primăria Mediaș prin Apa Târnavei Mari a semnat miercuri, 3 iunie 2020, un contract în valoare de aproximativ 120 milioane de euro.

Acești bani vor fi folosiți pentru reabilitarea infrastructurii de apă și canalizare pe mai multe străzi din oraș, dar și în localitățile din nord-estul județului. Vicepremierul Raluca Turcan dar și Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș, au fost prezenți la Mediaș.

Aceștia au lua parte la semnarea contractului de finanțare a Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Sibiu, regiunea nord și est, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

„Mă bucur că putem reconfirma semnalul dedicării totale a Guvernului în parteneriatul cu autorităţile publice locale. Din păcate, la preluarea guvernării, peste 4 miliarde de euro zăceau nefolosite într-o revoltătoare lipsă de respect faţă de nu mai puţin de 54 de administraţii publice din România”, a declarat, la Mediaş, vicepremierul Raluca Turcan.

Vicepremierul Raluca Turcan dar și Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș prezenți la Mediaș Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Mittwoch, 3. Juni 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet