O sibiancă în vârstă de 84 de ani, din Mârșa a fost păcălită prin metoda ”accidentul” de 5.000 de lei. Un bărbat i-a cerut femeii suma de 70.000 de lei pentru operația nepotului, fiind internat la Spitalul Județean Sibiu în urma unui accident rutier.

”La data de 9 august a.c., o femeie de 84 de ani din Mârșa, a fost apelată telefonic de către un bărbat necunoscut, care i-a solicitat 70.000 de lei pentru acoperirea cheltuielilor medicale necesare nepotului său, care se află la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu, întrucât a suferit o intervenție chirurgicală de urgență ca urmare a unui accident. 

În urma unor discuții telefonice care s-au întins pe aprox. 3 ore și în care bărbatul s-a oferit să îi trimită femeii o Ambulanță pentru a o aduce la Spital, femeia a acceptat să pună 5.000 de lei într-un plic pe care să îl lase într-un coș de gunoi din apropierea Bisericii din Mârșa. 

În zona comercială Șelimbăr, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig l-au interceptat în trafic pe bărbatul care a ridicat plicul cu bani, acesta declarând că a fost direcționat spre coșul de gunoi la indicațiile telefonice ale unei persoane cunoscute.” a transmis IPJ Sibiu.

În urma cercetărilor efectuate și administrării probatoriului, împotriva bărbatului în vârstă de 34 de ani din Agârbiciu, județul Sibiu, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Sibiu, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la infracțiunea de înșelăciune. În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. 

Cercetările cu privire la persoana care a apelat victima și care l-a direcționat pe sibian pentru a ridica banii continuă. 

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig. 

Publică un comentariu

Comentariu