Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Bugetul municipiului Mediaș pe 2020 a fost aprobat

Marți, în jurul amiezii, la Primăria Mediaș, a avut loc o conferință de presă susținută de edilul șef al orașului, Gheorghe Roman.

Primarul orașului a vorbit despre aprobarea bugetului în şedinţa extraordinară a Consiliului Local de luni, 10 februarie 2020.

În cadrul ședinței extraordinare de luni, consilierii locali au votat bugetul orașului, mai puțin cei ai PSD, care nu au votat.

Mediașul are un buget de 123 de milioane de lei, în 2020. Peste 38 de milioane de lei se vor duce spre cheltuielile socio-culturale, aici fiind incluse cheltuielile legate de învăţământ, sănătate, dar și banii pentru asistența socială și Direcția de Cultură.

Alte 23 de milioane de lei, vor fi cheltuiți pentru servicii publice generale. 3,6 milioane de lei vor merge spre Direcția Poliției Locale Mediaș. Aproape 36 de milioane de lei sunt alocați capitolului Servicii și Dezvoltare Publică, Locuințe, Mediu și Ape, iar 23 de milioane de lei vor reveni acțiunilor economice, unde sunt incluși banii pentru transport, dar și pentru investițiile la străzi.

LIVE VIDEO – Conferință de presă la Primăria Mediaș. Totul despre bugetul local al orașului , în 2020. Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Dienstag, 11. Februar 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet