Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Chermeză în plină pandemie la Centrul Chinologic Sibiu

Șefii și angajații Centrului Chinologic din Sibiu, din cadrul Poliției Române au fost filmați în timp ce petreceau în curtea instituției de ziua Sfântului Gheorghe.

În plină pandemie, șefa adjunctă a Centrului și alți 20 de angajați, s-au adunat să facă un grătar, ignorând astfel Ordonanțele Militare.

Mai mulți angajați ai Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblea” din Sibiu, din cadrul Poliției Române, au sărbătorit ziua de Sfântul Gheorghe la un grătar în curtea instituției. Printre aceștia se află și Alina Maria Radu, directorul adjunct al Centrului, scrie Libertatea.

Petrecerea a avut loc în data de 23 aprilie. Aproximativ 20 de persoane erau așezate la mese în curtea instituției. Pe lângă faptul că ordonanțele interzic astfel de evenimente, nici distanța socială nu era respectată. La una dintre mese, se aflau șapte persoane, iar pe o altă masă se poate vedea un bufet suedez, de unde angajații își luau mâncare. În filmările publicate de Libertatea se poate vedea faptul că grădina Centrului arăta ca un furnicar. Într-un colț, fumega un grătar. Se poate observa chiar și un bărbat cu șorț, probabil bucătarul.

Ce spune directoarea Centrului
Directoarea adjunctă, Alina Maria Radu, nu a vrut să comenteze imaginile, dar a recunoscut că petrecerea a avut loc. „Vă rog să aveți în vedere că totuși era în incinta unei unități”, a spus aceasta pentru Libertatea.

Poliția Română a demarat o anchetă
„Inspectoratul General al Poliției Române a dispus încă de săptămâna trecută efectuarea de verificări la Centrul Chinologic din Sibiu, prin Direcția de Control Intern, fiind vizate toate persoanele care au participat la această activitate”, a spus Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al IGPR.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet