FOTO Arhivă

Vineri, 8 martie 2019, în Sala Sporturilor din Mediaș s-a disputat partida dintre CSM Mediaș și CSO Voluntari.

Oaspeții s-au impus la Mediaș cu scorul de 92-84, după o partidă extrem. Scorul pe sferturi a fost 20-25, 30-23, 18-25 și 16-19.

Mediașul a cam început cu stângul primul sfert, însă până la pauză mare CSM Mediaș a reușit să preia conducere. La pauză, baschetbaliștii lui Mihai Popa au intrat la cabine cu un avantaj de două puncte, scor 50-48. După revenirea de la vestiare, jocul a devenit foarte strâns. Din păcate, CSM nu a reușit să mențină scorul impus la pauză, astfel baschetbaliștii lui Eugen Ilie s-au impus destul de greu la Mediaș.

”A fost rotația mai scurtă, a fost un meci frumos. Ne așteptam la un meci foarte greu cu Mediașul. Mă bucur că am reușit să stăm 40 de minute în joc. Sperăm să putem merge mai departe. Felicitări Mediaș” a declarat la final Eugen Ilie, antrenor CSO Voluntari

”Calitatea jocătorile pe care îi are CSO Voluntari a făcut diferența în momentele cruciale. Au doi jucători de mare calitate. Ne-am antrenat foarte mult înaintea meciului.” a declarat Mihai Popa la finalul jocului cu Voluntari

Cel mai bun marcator al CSM-ului a fost Stefan Sajin cu 24 de puncte, iar Milan Vulic a reușit să marcheze 16 puncte. Titus Nicoară a ajutat și el echipa cu 12 puncte.

Etapa viitoare, CSM Mediaș va juca în deplasare pe terenul celor de la CSM Phoenix Galați, la data de 16 martie 2019.

Publică un comentariu

Comentariu