Joi dimineață la Stadionul” Municipal” din Mediaș a avut loc conferința de presă înaintea jocului cu FC Hermannstadt din prima etapă a play-out-ului.

Sâmbătă, 9 martie 2019, Gaz Metan Mediaș întâlnește pe Stadionul” Nicolae Dobrin” din Pitești, pe FC Hermannstadt.

La conferința de presă, antrenorul alb-negrilor, Edward Iordănescu s-a arătat nemulțumit într-un fel de arbitrajul din ultimele meciuri, însă speră la un joc și rezultat bun în partidă cu FC Hermannstadt.

Antrenorul Gazului Metan împreună cu suporterii medieșeni le-au pregătit o surpriză fotbaliștilor înaintea acestui derbi. Mai mult suporterii din galeria medieșeană au fost prezenți cu fumigene și petarde la antrenamentul echipei.

”Împreună cu suporterii am organizat ceva în timpul antrenamentului, să vină pentru moral, pentru motivație. Să înțeleagă că sunt trei puncte puse în joc, e orgoliul normal și această ambiție locală. Îmi doresc, un plus față de cele trei puncte. Știu că i-ar bucura dacă am câștigat cu un adversar de tradiție. Contează statistica, pentru mine mereu a avut rolul ei.” a declarat Edi Iordănescu înaintea jocului cu FC Hermannstadt

Publică un comentariu

Comentariu