Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Edward Iordănescu: ”Știu că suporterii s-ar bucura dacă am câștiga cu un adversar de tradiție”

Joi dimineață la Stadionul” Municipal” din Mediaș a avut loc conferința de presă înaintea jocului cu FC Hermannstadt din prima etapă a play-out-ului.

Sâmbătă, 9 martie 2019, Gaz Metan Mediaș întâlnește pe Stadionul” Nicolae Dobrin” din Pitești, pe FC Hermannstadt.

La conferința de presă, antrenorul alb-negrilor, Edward Iordănescu s-a arătat nemulțumit într-un fel de arbitrajul din ultimele meciuri, însă speră la un joc și rezultat bun în partidă cu FC Hermannstadt.

Antrenorul Gazului Metan împreună cu suporterii medieșeni le-au pregătit o surpriză fotbaliștilor înaintea acestui derbi. Mai mult suporterii din galeria medieșeană au fost prezenți cu fumigene și petarde la antrenamentul echipei.

”Împreună cu suporterii am organizat ceva în timpul antrenamentului, să vină pentru moral, pentru motivație. Să înțeleagă că sunt trei puncte puse în joc, e orgoliul normal și această ambiție locală. Îmi doresc, un plus față de cele trei puncte. Știu că i-ar bucura dacă am câștigat cu un adversar de tradiție. Contează statistica, pentru mine mereu a avut rolul ei.” a declarat Edi Iordănescu înaintea jocului cu FC Hermannstadt

LIVE VIDEO, ora 11:00 – Ultimele declarații înaintea derbiului FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș. Știrile zilei pe www.orademedias.ro , www.oradesibiu.ro și www.oradeselimbar.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Joi, 7 martie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet