Ziua Națională a României a fost sărbătorită și în municipiul Mediaș, unde Primăria Mediaș a pregătit mai multe evenimente pentru toți cei prezenți în Piața Corneliu Coposu.

Sala ”Daniel Thellmann” a fost plină la cele șase lansări de carte, de la ora 11:00 au început si evenimente artistice. Programul artistic a fost susținut de către Sava Negrean, Mariana Anghel, Ciprian și Mihaela Istrate, Anca Branea, Costel Popa, Ina Todoran, Marian Suciu, Ansamblul folcloric ”Purtata” Mediaș și Grupul vocal ”Cununa Blăjelului”.

În jurul amiezii a avut loc și parada militară. Sute de oamenii au prezenți în Piața Corneliu Coposu și au așteptat cu sufletul la gură parada militară. Parada militară de defilare cu trupe și tehnică s-a desfășurat pe str. C-tin Brâncoveanu și strada Mihai Eminescu. La acest ceremonial militar au luat parte Unitatea Militară 01810 Mediaș, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu, Poliția Locală Mediaș, Studenți ai Academiei Forțelor Terestre ”Nicolae Bălcescu” Sibiu Cavaleriști ai Regimentului 4 Roșiori

 

Publică un comentariu

Comentariu