FOTO Alexandra Fechete

Grupara de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș a bătut-o pe UTA Arad, scor 0 – 1, în primul meci oficial din 2022. Singurul gol al meciului a fost marcat de Vlad Morar, în minutul 66.

După această victorie, Gaz Metan, club care se confruntă cu mari probleme financiare, acumulează 23 de puncte și își consolidează locul 13, distanțându-se la patru puncte de FCU Craiova (care are un meci mai puțin), la 11 lungimi de Dinamo și la 12 de Academica Clinceni.

„Sunt probleme foarte mari la noi, sperăm să se rezolve. Mă uitam la Clinceni, ăia sunt mai decimați decât noi. Măcar noi am avut să aliniem un prim 11, jucătorii tineri și-au făcut treaba și ne-au ajutat. Sperăm să se rezolve problemele din România pentru că nu suntem doar noi. Nu știu, garanții, ceva. E foarte greu să venim aici atâta drum, ne dăm viața pe teren, câștigăm si te bucuri 20 de minute, după care zici: «Băga-mi-aș, iar n-am bani, iar e greu!». Avem prime, dar dacă nu sunt bani, de unde să le luăm? Prime n-am mai încasat de dinainte de meciul cu FC Argeș. Am luat atunci o primă și am mai primit un salariu pe 29 decembrie, un salariu din vară. E crunt!” a declarat Ioan Hora la finalul jocului cu UTA.

Publică un comentariu

Comentariu