Sâmbătă, 15 decembrie 2018, de la ora 17:00 pe stadionul” Municipal” din Mediaș are loc derbiul județului Sibiu dintre Gaz Metan și FC Hermannstadt.

În cursul zile de joi, 13 decembrie a. c, a avut loc o conferință de presă ce a precedat partidă cu FC Hermannstadt. Elevii lui Mihai Teja își doresc să câștige această partidă, având în vedere că de patru etapa n-au mai câștigat.

”Ne propunem să câștigăm acest meci, să luăm trei puncte – nu va fi ușor. Am încredere în băieții, în atitudinea lor pentru că mi-au demonstrat că vor să facă performanță și au dorință pentru a câștiga acest meci. Evoluția echipei din ultima perioadă a fost foarte bună.” a declarat Mihai Teja înaintea derbiului cu FC Hermannstadt

Vasile Miriuță ne mulțumit de scumpirea biletelor de la Mediaș pentru acest meci. Până la acest meci, prețul biletelor pentru meciurile Gazului Metan de acasă erau între 5-10 lei. Tehnicianul lui FC Hermannstadt, Vasile Miriuță face un apel către suporterii sibieni.

”Jucăm” acasă” de această dată, la 60 de kilometri de Sibiu, unde chiar dacă s-au făcut biletele 30 de la Mediaș, sunt sigur că vom avea suporterii noștri de partea noastră. Fac un apel către suporterii noștri să vină și să ne încurajeze, că echipa are nevoie de ei. Sper să avem suporterii lângă noi, chiar avem nevoie de ei” a declarat Miriuță înaintea jocului cu Gaz Metan

Prețului unui bilet pentru această partida este de 30 de lei. Biletele vor fi valabile și pentru partida cu Astra Giurgiu, programată la începutul lunii februarie 2019.

Publică un comentariu

Comentariu