FOTO: Razvan Pasarica / SPORT PICTURES

Gaz Metan Mediaș și CS Universitatea Craiova au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 21 din Liga 1.

Neplătiți și cu amenințarea falimentului plutind în aer, jucătorii medieșeni au dat dovadă de tărie de caracter. Au deschis rapid scorul împotriva Craiovei, în minutul 3, când Ronaldo Deaconu a profitat de o gafă copilărească a experimentaților Marius Constantin și Paul Papp, relatează GSP.Jocul oltenilor a fost lipsit de strălucire, iar Laurențiu Reghecampf a lăsat amenințările și a trecut la fapte. În minutul 27 i-a înlocuit pe Paul Papp și pe Nicușor Bancu, doi dintre fotbaliștii care dezamăgiseră până în acel punct.

CS Universitatea a forțat în partea secundă. Egalarea a fost adusă de singurul fotbalist cu adevărat periculos. Andrei Ivan și-a păcălit adversarii, cu un procedeu desprins din fotbalul în sală, și a șutat surprinzător la colțul scurt. Era minutul 62. Ivan și-a mai servit colegii în două rânduri, dar Gustavo și Kolic nu au fost inspirați.

Gaz Metan încheie anul 2021 cu 20 de puncte și cu multe incertitudini. Situația nu e mai blândă nici la CS Universitatea Craiova. Oltenii lui Reghecampf au ajuns la 7 meciuri consecutive fără victorie în Liga 1 și tremură pentru poziția de play-off.

Publică un comentariu

Comentariu