Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Gheorghe Roman – „Am reuşit să deblocăm proiecte în valoare de 120 milioane de euro”

Sâmbătă, la Sibiu a avut loc o conferință de presă unde primarul Mediașului, Gheorghe Roman a fost prezent alături de vicepremierul României, Raluca Turcan la sediul PNL din Sibiu.

La data de 16 ianuarie 2020, municipiul Mediaș a câștigat un proiect foarte important în valoare de aproximativ 120 de milioane de euro pentru construirea a noi blocuri ANL.

„Într-un timp scurt am reuşit să deblocăm deblocam de peste 120 de milioane de euro, proiect care îl operează operatorul Apa Tarnavei Mari. De foarte mulţi ani, Mediasul merita blocuri de locuinţa de tip ANL. De asemenea, mă bucura faptul că avem o susţinere puternică din partea companiei de Naţionale de Investiţii pentru a promova un proiect vechi a Mediaşului.” a declarat Gheorghe Roman, primar al municipiului Mediaș

Vicepremierul Raluca Turcan – conferintă de presă si declaratii la Sibiu

Vicepremierul Raluca Turcan si primarul Mediasului, Georghe Roman – conferintă de presă si declaratii. Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Samstag, 18. Januar 2020

Blocuri noi de tip ANL la Mediaș
Guvernul României a aprobat proiectul pentru construirea a patru blocuri ANL pe strada Gheorghe Lazăr din municipiul Mediaș.

Blocurile vor fi construite prin intermediul Agenției Naționale.Se vor construii 24 de apartamente cu 3 camere, 40 de apartamente cu două camere și 24 de apartamente cu o singură cameră, conform Ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Valoarea totală a investiţiei este de 32,5 milioane de lei, din care 27,99 de milioane de lei sunt asigurate de minister, iar 4,55 de milioane de lei reprezintă finanţarea asigurată de Primăria Municipiului Mediaş.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet