Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Gheorghe Roman despre centura ocolitoare a Mediașului – ”Este un proiect importanat pentru noi”

Vineri, 18 septembrie 2020, la Sibiu a avut loc o întâlnire cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode și Vicepremierul Raluca Turcan, unde a fost prezent și primarul Mediașului, Gheorghe Roman.

Semnarea Parteneriatului de Implementare – încheiat între Consiliul Județean Sibiu și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – pentru realizarea obiectivului de investiții – Varianta Ocolitoare Sibiu Sud și centura ocolitoare a municipiului Mediaș.
Au participat alături de Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu, Raluca Turcan – vicepremierul României, Lucian Bode – ministrul Transporturilor, Mariana Ioniță – director general CNAIR, precum și Gheorghe Roman – primarul municipiului Mediaș.

 

”Consider că semnarea acestui parteneriat pentru realizarea variantei ocolitoare a municipiului Mediaș este un pas important pentru medieșenii cât și pentru cetățenii din județul Sibiu. Fluidizarea traficului în Mediaș, este un obiectiv important pentru mine cât și pentru colegii mei din Administrația Publică Locală. Sunt obiective pe care le dorim să le ducem la bun sfârșit prin realizarea acestui proiect vital pentru noi.” a declarat primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, la Sibiu,

Semnarea Parteneriatului de Implementare – încheiat între Consiliul Județean Sibiu și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – pentru realizarea obiectivului de investiții Varianta Ocolitoare Sibiu

Semnarea Parteneriatului de Implementare – încheiat între Consiliul Județean Sibiu și Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – pentru realizarea obiectivului de investiții – Varianta Ocolitoare Sibiu Sud.Participa alături de Daniela Cîmpean – președinta Consiliului Județean Sibiu, Raluca Turcan – vicepremierul României, Lucian Bode – ministrul Transporturilor, precum și Mariana Ioniță – director general CNAIR.

Gepostet von Ora de Mediaș am Donnerstag, 17. September 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

1 Comentariu
  1. Vasile spune

    Si in 2016 domnul primar se lauda/promitea începerea in 2017 si realizarea șoselei de la intersecția podului peste calea ferată spre str. Gh. Lazar, târgul de animale cu ieșire pe str. Brateiului “pentru descongestionarea traficului” in oraș.

Nu mai esti conectat la internet