Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Încep lucrările de asfaltare ”Este necesar să ducem la bun sfârșit ceea ce am început”

Zilele trecute, edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman s-a întâlnit cu directorul firmei care se ocupă de întreținerea și reparațiile străzilor din oraș.

Cei doi au stabilit prioritățile Mediașului, în 2020. De început se va interveni cu plombare acolo unde este nevoie, după care se va trecere la următoarea etapă, turnarea de covor asfaltic nou.

Străzile Feleac, Școlii, Sticlei, Bathory sau Fagului vor fi finalizate, lucrări care au fost începute anul trecut. Dacă vreme va fi bună, lucrările vor începe de lună viitoare.

„M-am întâlnit cu domnul director pentru a stabili împreună lucrările pe care urmează să le deruleze pe parcursul anului 2020. Consider că este absolut necesar să ducem la bun sfârșit ceea ce am început anul trecut și aici mă refer la covoarele asfaltice în cartierul Gura Câmpului, mai exact pe strada Feleac, pe străzile Școlii, Sticlei, Bathory, Fagului și cu siguranță, după ce aceste lucrări se vor finaliza vom stabili împreună și alte programe de întreținere a drumurilor. Pot să vă spun că sunt mulțumit de modul în care colaborăm cu firma Geiger și îmi doresc ca și la sfârșitul acestui an să putem afirma același lucru”, a declarat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

1 Comentariu
  1. Claudiu spune

    IntraIntrarea in medias, zona aviatiei pe cand se va repare, e dezastru!

Nu mai esti conectat la internet