foto Arhivă

Municipiul Mediaș se confruntă cu o problemă destul de gravă, de foarte mulți ani, însă lucrurile se îndreaptă spre normalitate. Traficul rutier, la orele de vârf este sufocant, din cauza TIR-urilor care traversează orașul.

”Noi nu am stat degeaba de atunci. Am parcurs exact pașii pe care trebuie să îi parcurgem, suntem prinși în programele naționale finanțate din fondurile europene. Am avut în urmă cu două săptămâni o întâlnire la București, pentru a parcurge o primă etapă în ceea ce privește centura Mediașului. Până la sfârșitul acestui an, vom avea o hotărâre de Guvern care să se aprobe indicatorii tehnico-economici pentru acest obiect. Un obiectiv extrem de important pentru municipiul Mediaș. Muncim pentru acest proiect, știu și despre cozile care se fac în oraș”, spune Roman.

Lucrările care sunt în desfășurare la Mediaș, sunt măsuri de fluidizarea traficului. Primăria Mediaș derulează un proiect pe fonduri europene de aproximativ 11 milioane de euro pentru transportul de călători.

Găsiți mai multe detalii în interviul acordat de primarului Municipiului Mediaș pentru Ora de Mediaș și Ora de Sibiu. Vedeți mai jos dialogul purtat cu Dragoș Popescu (redactor șef Ora de Sibiu & Ora de Mediaș).

Publică un comentariu

Comentariu