Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Orban la Automecanica Mediaș – ”Este un exemplu bun de afacere”

Prim-ministrul României, Ludovic Orban, împreună cu viceprim-ministrul României, Raluca Turcan și Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloș au fost prezenți joi la Mediaș.

Mai exact, aceștia au vizitat Parcul Industrial Automecanica. Miniștrii au vizitat fabrica Nooteboom Medias SRL fiind o asociere comună între Automecanica și grupul olandez Nooteboom Trailers B.V., înființată în 1881, liderii de pe piața europeană proiectanți și construitori de vehicule de transport pentru încărcături grele cu o greutate de peste 100 de tone.

”Un întreprinzător privat a reușit cu ajutorul primăriei să realizeze un parc industrial. Prin asocieri cu compania importante a reușit să localizeze capacități de producție, să producă utilaje și echipamente, să creeze locuri de muncă pentru Mediaș și localităţile din jur. Este un exemplu de afacere și are capacitatea de a genera activități economice în care România să beneficieze de competivitate.”

In direct: Ludovic Orban cu patru miniștri la Mediaș – Vizitează Parcul Industrial Automecanica Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Donnerstag, 30. Juli 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet