Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Ovidiu Simen: ”Vrem să începem cât mai repede, sperăm ca vremea ne va permite”

Directorul regional Transilvania Geiger a fost zilele trecute la Mediaș pentru a discuta cu primarul Mediașului, despre lucrările de asfaltare a orașului.

În acest an la Mediaș se vor turna 25.100 de metri pătrați de covor asfaltic, vor fi montate borduri, iar trotuarele vor fi reabilitate cu asfalt. Valoarea acestor investiții este de aproximativ 2,4 milioane de lei. Plombarea străzilor din oraș costă 1,5 milioane de lei, urmând să se intervină pe 3.500 de metri pătrați. Suprafața parcărilor grilă este de 4,750 de metri pătrați, iar lucrători vor interveni și acolo.

Aproximativ 4,5 milioane de lei vor fi investiți pentru asaltări, plombări sau reparațiile unor trotuare de pe raza municipiului.

“Vreau să mulțumesc Primăriei Mediaș pentru colaborarea pe care am avut-o anul trecut. Am discutat tot timpul deschis și nu am avut nicio problemă atunci când s-au ivit anumite neconformități sau mici probleme, tot timpul primăria a fost deschisă și am găsit o cale de rezolvare. Vrem să începem cât mai repede, sperăm că vremea ne va permite. Vom începe cu lucrări pregătitoare, după aceea vom intra imediat, așa cum vrea și primăria, pe lucrările de plombare, acolo unde sunt gropi, iar în maxim o lună foarte probabil vom începe partea de covoare asfaltice. Și eu sunt sigur că vom avea o colaborare bună și anul acesta și contractele acestea vor fi încheiate cu succes”, a precizat Ovidiu Simen, directorul regional Transilvania al Geiger.

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet