Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Persoanele care nu respectă termenul de izolare trebuie reclamate

În cursul zilei de miercuri, 25 martie 2020, la sediul Primăriei Mediaș a avut loc o conferință de presă, unde a fost prezent primarul Gheorghe Roman alături de viceprimarul Christine Thellmann.

Edilii Mediașului au făcut o scurtă declarație de presă imediat după intrarea în vigoare a Ordonaței Militare 3. Ieșirea în parcuri, locuri de joacă sau terenuri de sport este strict interzisă în perioada următoare, iar persoanele care s-au întors în oraș din străinătatea și nu respectă perioada de izolare trebuie reclamate.

”Prima este gestionarea situației celor izolați la domiciliu, a medieșenilor care s-au întors din străinătate în această perioadă. Prin Direcția de Asistența Socială am luat numeroase măsuri pentru a avea o evidență cât mai precisă a acestora, dar și de a răspunde prompt nevoilor lor. În acest sens, le cer tuturor celor care s-au întors în ultimul timp din străinătate să rămână în izolare la domiciliu și să sune în caz de nevoie la Direcția de Asistență Socială, la numărul de telefon făcut public (0758/028195). Instituțiile militarizate abilitate au în această perioadă dreptul de a-i legitima pe toți cetățenii care se află în spațiile publice și, dacă se consideră necesar, să îi trimită în izolare instituționalizată. ” soune Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

Ordonanța militară 3 – Primarul Gheorghe Roman face noi declarații. Detalii pe www.orademedias.ro

Gepostet von Ora de Mediaș am Mittwoch, 25. März 2020

”Orice medieșean care cunoaște persoane întoarse recent din străinătate și care nu respectă regulile de izolare la domiciliu este rugat să sune de îndată la Poliția Locală din Mediaș sau la Direcția de Asistență Socială, la numerele de telefon făcute public (0269/841394; 0758/028195).” a mai adăugat edilul șef al Mediașului, Gheorghe Roman.

 

Comentariu

Nu mai esti conectat la internet