Primăria Mediaș a câștigat fonduri europene nerambursabile pentru implementarea unei rețele de transport în comun cu troleibuze. Acum se lucrează la implementarea rețelei electrificate, iar lucrările au ajuns pe strada Stadionului.

”În această perioadă au loc lucrări de extindere a rețelei electrificate pe strada Stadionului în cadrul proiectului „Modernizarea, Reabilitarea și Extinderea Traseelor de Transport Public Electric”, proiect cu finanțare europeană, a cărui valoare este de aproximativ 11 milioane de euro.

În prezent se montează stâlpii de susținere a rețelei pe ambele sensuri de mers pe strada Stadionului. Lucrările de extindere a rețelei electrice vor continua pe străzile Moșnei și Avram Iancu”, transmit cei de la Primărie pe pagina de Facebook.

Proiectul pe fonduri europene are ca obiective pe lângă extinderea rețelei electrificate și a rețelei de contact existente, înnoirea parcului auto, extinderea sistemului de ticketing, semaforizarea inteligentă pe traseul mijloacelor de transport în comun, dar și reabilitarea a patru poduri pe care circulă troleibuzele.

Publică un comentariu

Comentariu