Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș a jucat sâmbătă, 2 iunie 2018, în deplasare pe terenul celor de la FC Botoșani.

Scăpați de retrogradare, și fără prea mari emoții, alb-negri au pierdut cu scorul de 2-0 în ultimul joc din acest sezon de campionat.

Tehnicianul Cristian Pustai au trimis în teren pe Pleșca, Crețu, M. Constantin, Sîrghi, Bușu, Cirstea, Rosado, Chamed, Olaru și Roberto Romeo.

Cea mai mare ocazie a Gazului Metan a fost în minutul 5, Darius Olaru ratează o lovitură de la 11 metri. Scorul la pauză a rămas neschimbat. În repriza secundă, gazdele au reușit să deschidă scorul în minutul 56 prin Roman, iar golul doi a fost marcat de către Istvan Fulop în minutul 62.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaș termina pe locul 4 în clasamentul play-out-ului, cu 30 de puncte. În sezonul regulat, alb-negri au terminat pe locul 13, cu doar 16 puncte.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=sYa-dwXc28E

O veste bună pentru medieșeni, Răzvan Pleșca și Ely Fernandes și-au prelungit contractul cu Gaz Metan Mediaș. Managerul sportiv, Octavian Moraru încearcă să negocieze în următoare zile cu aproximativ 10 fotbaliști portughezi.

Publică un comentariu

Comentariu