Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO Situație scandaloasă la Gaz Metan – Staff-ul lui Dusan Uhrin nu mai sunt primiți la stadion

Dragoș Picu, antrenor cu portarii, și Denis Kavan, preparator fizic, nu mai sunt primiți de Gaz Metan la club, după ce medieșenii au pus în funcție un nou staff tehnic.

Dragoș Picu și Denis Kavan, doi dintre colaboratorii lui Dusah Uhrin Jr. la Gaz Metan Mediaș, au fost „interziși” la club. Medieșenii forțează astfel despărțirea de cei doi, care sunt și neplătiți, scrie GSP.

Neplata salariilor i-a constrâns pe cei doi să apeleze la AFAN, care va lua acțiuni, urmând să notifice clubul.

Jorge Costa, succesorul lui Uhrin
După îndepărtarea antrenorului principal Dusah Uhrin Jr., Jorge Costa a fost numit director tehnic la Gaz Metan Mediaș. Câștigător al Ligii Campionilor și Cupei UEFA cu FC Porto, acesta a ajuns la o înțelegere pentru următorii doi ani cu sibienii.

Între timp, antrenorul ceh poartă un război rece cu președintele Valentin Iordănescu, întrucât Uhrin nu concepe să plece oficial până în momentul în care nu-și va încasa restanțele salariale de 70.000 de euro.

Dumitru Dragomir, reacție nervoasă după ce Gaz Metan le-a interzis antrenorilor să intre pe stadion

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că AFAN ar trebui să ia urgent măsuri împotriva conducerii de la Gaz Metan, iar aceasta să primească mai mulți ani de suspendare.

„O mare greșeală. Eu am cunoscut la Mediaș un fost director, unu Munteanu, care a creat niște condiții formidabile la echipă. De când a plecat el au apărut fel de fel de oameni.

Ai nevoie de ei, ai nevoie și de femeia de serviciu, chiar dacă îi dai afară trebuie să le dai banii. Trebuie ca FRF să dea 2-3 ani de suspendare conducerii de la Mediaș. Eu nu permiteam așa ceva. Eu îl ardeam pe ăsta de nu se vedea! Cum să facă așa ceva? Eu muncesc pentru tine atâta timp și mă jignești în halul ăsta. Păi se poate așa ceva? Nu îmi permiți nici măcar să vin să îmi cer drepturile. Pe timpul meu nu se întâmpla așa ceva. Liga trebuie să intervină imediat. E o lipsă de respect să nu mă lași în stadion. AFAN să ia măsuri pentru că nu se poate să jignești oamenii în așa fel. Îi lași șomeri și te comporți în halul ăsta? Nu se poate.

Nu îl cunosc pe Valentin Iordănescu… Îl iert dacă e vărul lui Edi pentru că sunt prieten cu „Puiu” și îl admir pe fiul lui. Eu cred că LPF o să ia măsurile necesare. Acolo era unul dintre cei mai buni conducători din România, Mărginean. El este în primii trei conducători din fotbalul românesc, dacă nu este în primii 2”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport Live.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet