O studentă care a dispărut la începutul lunii februarie este căutată, începând de joi cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație și cu drone, după ce polițiștii sibieni care o caută din 15 februarie au găsit obiecte ale tinerei în Pădurea Dumbrava.

Polițiștii sibieni au declanșat joi o amplă acțiune de căutare a tinerei Angelika Claudia Maurer, în varsta de 25 ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariție a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de rude și apropiați, scrie Mediafax.

„La data de 25 februarie, în Pădurea Dumbrava, municipiul Sibiu, polițiștii sibieni au găsit mai multe bunuri care îi aparțin tinerei, motiv pentru care s-a luat decizia extinderii căutărilor în zona împădurită de la marginea municipiului Sibiu”, transmit reprezentanții Poliției Sibiu.

La acțiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic „Aurel Greblea” Sibiu, DGASPC Sibiu, Directia Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum și peste 200 de voluntari din Asociația 4×4 Rescue, Asociația Crucea Roșie și studenti ULBS.

De asemenea, acțiunea beneficiază de sprijinul IGAV, fiind folosite concomitent mai multe drone.

Șeful Poliției Sibiu, chestorul șef Tiberiu Iulian Ivancea, a spus, miercuri, că nu sunt indicii că fata ar fi fost răpită. Întrebat dacă se gândește la posibilitatea ca tânăra să nu mai fie găsită în viață, deoarece au trecut foarte multe zile de când a fost văzută ultima dată, Ivancea a răspuns: „Luăm în calcul această posibilitate”.

Publică un comentariu

Comentariu