Ora de Mediaș
Știri în direct

VIDEO – Zeci de copii prezenți la Festivalul Sportului Medieșean

În perioada 29 mai – 1 iunie 2018, Primăria Municipiului Mediaș, alături de Clubul Sportiv Școlar Mediaș au organizat Festivalul Sportului Medieșean ”Bucuria Mişcării”.

Elevii claselor I – IV din Mediaș și Ighișul Nou s-au întrecut la atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă.

Activitatea sportivă s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale numărul 6 din cartierul Gura-Câmpului, sala de tenis de masă de pe strada Gravorilor, stadionul Vasia și terenul de sport al Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Vineri, la stadionul Textila din Vasia a avut loc festivitatea de premiere la care au luat parte și reprezentanții autorităţilor publice locale și a sportivilor din oraș.

surpriza pregătită pentru cei mici a fost apariția fostului fotbalist al Gazului Metan, Eric de Oliveira. Alături de Eric a fost prezentă și Andreea Dragoman, jucătoare de tenis de masă legitimată la Clubul Sportiv Romgaz Mediaș și CSM Mediaș.

Președintele Clubului Sportiv Municipal Mediaș, Eugen Pîrvulesc a fost și el prezent la acest eveniment sportiv, dar și o parte din echipa de baschet a Mediașului, alături de antrenorii Dan Popa și Mihai Popa.

Zeci de copii la Festivalul "Bucuria Mișcării". Eric de Oliveira și Andreea Dragoman au fost prezenți la premiere. Detalii pe www.orademedias.ro

Publicată de Ora de Mediaș pe Vineri, 1 iunie 2018

Scopul acestui festival este acela de a atrage un număr cât mai mare de copii către mișcare și sport, indiferent că este vorba despre atletism, baschet, fotbal, handbal sau tenis de masă.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata