În perioada 29 mai – 1 iunie 2018, Primăria Municipiului Mediaș, alături de Clubul Sportiv Școlar Mediaș au organizat Festivalul Sportului Medieșean ”Bucuria Mişcării”.

Elevii claselor I – IV din Mediaș și Ighișul Nou s-au întrecut la atletism, baschet, fotbal, handbal și tenis de masă.

Activitatea sportivă s-a desfășurat în sala de sport a Școlii Gimnaziale numărul 6 din cartierul Gura-Câmpului, sala de tenis de masă de pe strada Gravorilor, stadionul Vasia și terenul de sport al Clubului Sportiv Școlar Mediaș.

Vineri, la stadionul Textila din Vasia a avut loc festivitatea de premiere la care au luat parte și reprezentanții autorităţilor publice locale și a sportivilor din oraș.

surpriza pregătită pentru cei mici a fost apariția fostului fotbalist al Gazului Metan, Eric de Oliveira. Alături de Eric a fost prezentă și Andreea Dragoman, jucătoare de tenis de masă legitimată la Clubul Sportiv Romgaz Mediaș și CSM Mediaș.

Președintele Clubului Sportiv Municipal Mediaș, Eugen Pîrvulesc a fost și el prezent la acest eveniment sportiv, dar și o parte din echipa de baschet a Mediașului, alături de antrenorii Dan Popa și Mihai Popa.

Scopul acestui festival este acela de a atrage un număr cât mai mare de copii către mișcare și sport, indiferent că este vorba despre atletism, baschet, fotbal, handbal sau tenis de masă.

 

 

Publică un comentariu

Comentariu