* Cel mai tânăr festival de muzică și street food din Sibiu, are loc în acest an între 9 și 12 mai în Parcul Tinererului

* Connect-R, Grasu XXL, Argatu, Bitză, Gojira & FC DNB, Faust, Brugner & Enășescu, K-Lu, DJ Sauce, DEX, UFe, Iorga și Bully sunt artiștii și DJ care vor perfoma la VINO

* 20 food truck-uri vor pregăti mâncăruri variate și băuturi fine pentru participanți

* Accesul la VINO se va face pe bază de bilet. Prețurile pornesc de la 40 lei abonamentul pe patru zile.

Născut în urmă cu mai bine de cinci ani, ”VINO” face în această primăvară un pas impotant în evoluția sa. Evenimentul se transformă într-un festival de muzică pe lângă deja tradiționala latură de street food.

Pentru că a devenit deja o tradiție ca acest eveniment să deschidă în fiecare an agenda evenimentelor culturale din Sibiu, ”VINO” a pregătit o surpriză iubitorii de distracție, muzică hip hop & pop precum și gurmanzilor deopotrivă.

În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Tineretului vor performa nu mai puțin de 15 trupe, artiști și DJ cunoscuți din România.

Participanții vor avea parte de concerte cu artiști în vogă, iar cap de afiș sunt Connect-R, Grasu XXL, Argatu, Bitză, FC DNB și Faust

Lor li se adaugă ”spuma” DJ-ilor de hip hop. La platane vor fi prezenți Brugner & Enășescu, K-Lu, DJ Sauce, DEX, UFe, Iorga și Bully, iar atmosfera se anunță încă de pe acum una incendiară.

”Sibienii sunt consumatori de muzică bună, iar acesta a fost unul dintre motivele pentru care am decis ca VINO să se transforme într-un festival. Tocmai din acest motiv aducem la ediția din acest an unii dintre cei mai buni artiști de hip hop și pop din România. Și pentru ca rețeta să fie de succes, unele dintre cele mai apreciate food truck-uri la nivel național, vor stimula papilele gustative ale gurmanzilor”, transmit organizatorii ”VINO – Music & Street Food Festival”.

Zeci de food truck-uri gătesc la VINO – Music & Street Food Festival

Foamea și setea la ”VINO – Music & Street Food Festival” se ”astâmpără” cu cele mai bune mâncăruri și cu băuturi pe măsură. Astfel între 9 și 12 mai, în Parcul Tineretului parchează cele mai râvnite food truck-uri de la noi din țară.

Unele dintre ele vin în premieră la Sibiu, așa că aveți încă un motiv în plus să veniți la festival.

Trib, Cubano Food Truck, Street Bites, Sushi Master, Sandvichology, King Potato, Arome Orientale, Sarmale Delivery, Cryspiteria, Schassburger, Two Chefs, Noodle Box, Atelier de Paste, La Cucina d’Oro, Mr. Cannoli, The Cone și Olha Coffee sunt cele 17 food truck-uri care vă vor îmbia cu preparatele lor. Setea este astâmpărată de cei de la Backyard, WineNot și Bubble Bar Sibiu.

Acces cu bilete și abonamente. Prețuri de la 40 lei

La ”VINO – Music & Street Food Festival”, accesul se va face pe bază de bilete.

Cele din faza ”early bird” au un preț special de doar 40 de lei abonamentul valabil pentru toate cele patru zile. 

După epuizarea acestora, în faza ”regular” prețul va fi de 60 de lei abonamentul valabil pentru toate zilele. 

În faza ”last minute” prețul unui abonament va fi de 80 de lei pentru toate cele patru zile.

Biletele se pot achiziționa on line de site-ul LiveTickets de la adresa: https://www.livetickets.ro/bilete/vino-sibiu 

 

”VINO – Music & Street Food Festival” este un eveniment organizat de Asociația Grey Projecst și Asociația Sibiul de Odinioară și are loc în acest an în perioada 9 – 12 mai, în Parcul Tineretului din Sibiu.


Publică un comentariu

Comentariu