Într-o zi frumoasă de toamnă, voluntarii ATM Mediaș s-au mobilizat din nou pentru a participa la ediția 2023 a campaniei „Let’s Do It, Romania!”.

Echipa ATM s-a reunit în fața Primăriei Mediaș, unde a participat la ședința tehnică de organizare. După ce au luat sacii și mănușile, voluntarii s-au îndreptat spre strada Geologiei, zona în care au desfășurat activitatea de curățenie în ultimii ani.

Deși zona s-a reconfigurat ușor de la ultimele acțiuni de curățenie, voluntarii ATM au reușit să strângă mai bine de 1.500 kg de deșeuri, preponderent vegetale.

„Am profitat din plin de o activitate în aer liber într-o zi frumoasă de toamnă, am fost din nou o echipă de oameni hotărâți și ne bucurăm că, la nivel local, am dat din nou o mână de ajutor la curățenie, alături de colegi, prieteni, elevi, profesori și mulți alți medieşeni”, au declarat voluntarii ATM.

Acțiunea de curățenie de sâmbătă a fost un succes, iar voluntarii ATM Mediaș mulțumesc organizatorilor pentru inițiativă și tuturor celor care s-au implicat în acțiunea de sâmbătă, pentru un Mediaș mai curat.

Publică un comentariu

Comentariu