Ora de Mediaș
Știri în direct

Vremea se răcește în următoarele săptămâni – Termometrele vor arăta și 3 grade

Meteorologii anunță variații termice importante în următoarele două săptămâni și multe ploi. Conform prognozei meteo pentru următoarele două săptămâni, termometrele vor arăta și 3 grade Celsius. –

Pe parcursul primei săptămâni, variaţiile termice vor fi semnificative, astfel că zilele caracterizate de valori în jurul sau chair peste cele normale în a doua decadă a lunii octombrie, cu maxime de 16…20 de grade şi minime de 5…9 grade vor alterna cu perioade reci, în special în jurul datei de 14 octombrie, când la amiază vor fi 12…15 de grade, iar noaptea 1…5 grade (cu valori uşor negative în depresiuni), scrie DigiFM.

Cea de-a doua săptămână va debuta cu vreme apropiată de normalul termic al perioadei, cu maxime de 14…17 grade şi minime de 2…6 grade, apoi sunt estimate temperaturi în creştere. Ploile se vor semnala pe spaţii extinse şi vor fi local însemnate cantitativ în jurul datelor de 13 şi 16 octombrie, urmând ca probabilitatea de apariție a ploilor să fie din nou în creştere spre sfârşitul intervalului de referinţă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Nu mai esti conectat la internet