FOTO arhivă

În perioada 28 – 30 ianuarie a.c., în urma acțiunilor desfășurate de către polițiștii rutieri, au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației, au fost reținute 35 de permise de conducere, au fost retrase 11 certificate de înmatriculare și s-au aplicat 300 de sancțiuni contravenționale în valoare de 105.000 de lei.

Exemple semnificative

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 02,30, pe raza comunei Șeica Mare, în satul Buia, polițiștii au depistat un localnic în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, în cauză fiind întocmite actele pentru efectuarea de cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.


La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 10,30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autoturism condus pe DJ 106, în localitatea Alțâna.

La volan a fost identificat un bărbat în vârstă de 48 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, iar în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că dreptul bărbatului de a conduce autovehicule pe drumurile publice a fost anulat.

În aceste condiții, pe numele sibianului s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 2 din Codul Penal.


La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 19,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au oprit pentru control un autoturism condus pe raza localității Apoldu de Jos de către un bărbat în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu.

Testarea alcoolscopică a șoferului a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Publică un comentariu

Comentariu