WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane. Schimbarea va avea loc în doar câteva săptămâni și va afecta numeroase dispozitive.

WhatsApp a avertizat utilizatorii că platforma va trece prin numeroase schimbări luna viitoare. Printre acestea se numără și faptul că unele telefoane mobile vor fi blocate de la aplicație. Ca urmare, utilizatorii care dețin aceste telefoane nu vor mai putea folosi platforma, relatează useit.ro

Aplicația are peste 2 miliarde de utilizatori la nivel mondial. Mulți dintre aceștia nu vor mai putea folosi platforma în curând, dacă dețin unele dintre telefoanele pe care platforma nu va mai fi disponibilă, potrivit Daily Star.

Aceste telefoane sunt din generații trecute, dar au numeroși utilizatori în întreaga lume.

Atunci când sunt lansate actualizări, utilizatorii primesc, de obicei, soluții pentru probleme sau noi funcții, ce pot îmbunătăți experiența lor pe aplicație.

Pe măsură ce tehnologia evoluează, aplicațiile pot deveni indisponibile pe anumite dispozitive, pe măsură ce software-ul nu poate face față schimbărilor. Acum, WhatsApp nu va mai funcționa pe unele telefoane. Schimbarea va avea loc în următoarele săptămâni.

Publică un comentariu

Comentariu