Foto: Airplanes-pictures.net

Wizz Air a anunțat marți lansarea unei noi rute către Germania, de la Sibiu spre Karlsruhe/Baden. Ruta fucționează din 17 iunie, dar pasagerii români își pot planifica încă de astăzi călătoriile în acest oraș, biletele fiind deja disponibile pe wizzair.com.

Baden-Baden devine a cincea destinație WIZZ din Germania de la Sibiu, după Frankfurt Hahn, München Memmingen, Dortmund și Nürnberg, iar noua rută ajută la extinderea acoperirii geografice a rețelei Wizz Air din această parte a Europei atât de populară printre călătorii din România. Baden Baden este un important oraș balnear care oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber, inclusiv pentru pasionații de sport. Zona rurală este ideală pentru drumeții și alpinism, iar în timpul iernii devine o destinație de schi îndrăgită.

Și pentru Suceava Wizz Air a introdus o nouă rută către München Memmingen, prima legătură cu Germania, oferind astfel noi oportunități de călătorie la prețuri reduse în această parte a Europei.

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR CĂTRE GERMANIA

Destinația Zile de operare Data Tarife de la*
Karlsruhe/Baden Baden – Sibiu Luni, Vineri 17 iunie 2019 99 RON / EUR 19.99
Memmingen – Suceava Luni, Miercuri, Vineri 17 iunie 2019 99 RON / EUR 19.99

„Suntem încântați să extindem rețeaua noastră din România cu două rute interesante către Germania de la Sibiu și Suceava către Baden-Baden și München Memmingen. Cele mai noi rute subliniază angajamentul nostru de a dezvolta rețeaua regională WIZZ și de a aduce o varietate de oportunități de călătorie la prețuri reduse, atât pentru pasagerii noștri români care doresc să viziteze Germania, cât și pentru turiștii germani interesați să descopere cele mai populare regiuni din România: frumoasa Bucovina și Sibiul, unul dintre cele mai importante centre culturale. Suntem încrezători că noile noastre servicii vor consolida în continuare legăturile de afaceri și de agrement dintre Germania și România și echipa noastră prietenoasă așteaptă cu nerăbdare să primească pasagerii la bordul uneia dintre noile aeronavele noastre moderne și noi!”, a declarat Tamara Vallois, Head of Communications la Wizz Air.

Publică un comentariu

Comentariu