Compania Ryanair a deschis ruta Sibiu- Veneția Treviso. Medieșenii vor ajunge și ei mai ușor în Italia de pe aeroportul din Sibiu, de unde se va zbura de două ori pe săptămână. De la jumătatea lunii iunie se va zbura din Sibiu și către Corfu și Bologna.

Pentru a marca începutul acestei noi conexiuni de la Sibiu către Veneția Treviso, Ryanair a lansat o ofertă de vânzare de locuri cu tarife disponibile de la doar 19,99 € pentru călătorii până la 31 octombrie, care trebuie rezervate până la miezul nopții 4 iunie pe site-ul Ryanair.com.
Olga Pawlonka, directorul de vânzări și marketing al Ryanair pentru CEE și Balcani, a spus:
„Ne face plăcere să sărbătorim în mod oficial primul nostru zbor din Sibiu prin noul nostru serviciu de două ori pe săptămână către Veneția Treviso. Celelalte două noi rute către Corfu și Bologna vor fi lansate la jumătatea lunii iunie și, respectiv, în iulie”.
”Continuăm să mizăm pe o strategie ambițioasă de creștere a rețelei de rute, chiar și în contextul pandemic actual. Vom pune accentul atât pe motivarea companiilor aeriene pentru a aduce turiști în regiune, cât și pe pentru activarea potențialui de călătorie locală. Astăzi suntem încântați să sărbătorim primul zbor pe aeroportul din Sibiu al noului nostru partener, Ryanair și, de asemenea, operarea unei destinații mult așteptate de comunitatea noastră, Veneția Treviso”, a spus și Directorul general al Aeroportului Sibiu, Marius Ioan Gîrdea.

Publică un comentariu

Comentariu