Săptămâna Națională a Voluntariatului a fost marcată la Mediaș prin acțiuni de ecologizare și igienizare la care au participat zeci de tineri voluntari. Mai multe zone au fost curățate de gunoaie.

Prima activitate de acest fel s-a desfășurat în cursul zilei de sâmbătă, 9 mai, cu participarea membrilor celor două ansambluri folclorice ale Mediașului, Târnavele și Muguri de pe Târnave și a vizat spațiile verzi din zona Hula Baznei, prilej cu care s-a efectuat o amplă acțiune de ecologizare și strângere a deșeurilor și resturilor menajere din respectiva locație.

Al doilea proiect din cadrul Săptămânii Naționale a Voluntariatului s-a desfășurat în perioada 10 – 13 mai, ocazie cu care un grup de tineri inimoși au răspuns inițiativei Primăriei municipiului Mediaș și au desfășurat activități de curățare, reparații și amenajări în incinta Cimitirului Eroilor din Mediaș. „Le mulțumim pentru implicare voluntarilor: Florin Fechete ,Mitică Remete, Călin Oprea, Alina Tufa, Paul Vulcan, Cristiana Stan, Raluca Prodan și Teodora Vulcan”, spun organizatorii acțiunilor.

Sursa: Mediaș – Tradiții, istorie și gastronomie/Facebook

Publică un comentariu

Comentariu