Sâmbătă, 19 mai 2018, este o bună ocazie să vizitați Muzeul Municipal din Mediaș unde vor fi mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Muzeelor.

Muzeul Municipal Mediaș, Casa Memorială” Stephan Ludwig Roth”, împreună cu Muzeul Gazelor Naturale și Casa Memorială” Hermann Oberth” se vor alătura peste 3.000 de instituții europene, care vor manifesta cea de-a 14-a ediție a Noaptea Muzeelor.

Pentru a patra oară în acest an la Mediaș când se organizează un astfel de program unitar dedicat unui eveniment muzeistic, unde sunt implicate toate instituțiile locale de profil, ceea ce oferă publicului prezent un veritabil tur cultural al muzeelor și caselor de memoriale din municipiul Mediaș.

Seara de 19 mai a. c, va începe cu un concert de muzică folk, susținut de către Ioan Ivan și Marius Catalan. De la ora 18:30 la Muzeul Municipal din oraș va avea loc un vernisaj al expoziției” Rolul și Rostul Lucrurilor”, al pictorului Ioan Constantinescu.

O oră mai târziu, de la 19:30 va fi prezentată expoziția” Teracota – mon Amour”, organizată în parteneriat cu Teracota Mediaș.

De la ora 20:00, va avea loc deschiderea expoziției temporare” Din Lumea Viețuitoarelor Nocturne”. Medieșenii care vor să treacă pragul Muzeului Municipal din oraș, o pot face începând de la ora 16:00.

Programul de vizitare a muzeelor și a caselor memoriale din municipiul Mediaș:

  • Muzeul Municipal Mediaș, program 15:00 – 00:00
  • Casa Memorială ”Stephan Ludwin Roth”, program între 16:00 și 22:00
  • Casa Memorială ”Hermann Oberth”, program între 16:00 și 22:00
  • Casa Gazelor Naturale, între 16:00 și 22:00

Publică un comentariu

Comentariu