În acest an, Mediașul păstrează tradiția paradei militare de 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Medieșenii pot asista la Ceremonialul militar de defilare cu trupe și tehnică de la ora 14:15, pe traseul str. C-tin Brâncoveanu – str. Mihai Eminescu, traficul fiind restricționat.

La paradă vor participa efective de la Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii, Unitatea Militară 01810 Mediaș, Academia Forțelor Terestre ”Nicoale Bălcescu” Sibiu, Inspectoratul Județean de Jandarmerie Sibiu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu și Poliția Locală Mediaș.

Programul evenimentelor de Ziua Națională a României:

Începând cu ora 12, în fața Primăriei din Mediaș va avea loc un spectacol folcloric alături de interpreții Sava Negreanu, Veta Biriș, Ciprian și Mihaela Istrate, Grupul Instrumental ”Cireșarii de pe Câmpie”, Costel Popa, Bianca Crețu și Emilia Muntean.

De la ora 13:00, în Sala Mare a Primăriei vor avea loc trei lansări de carte, iar de la ora 14:15, în Piața Corneliu Coposu se vor depune flori iar evenimentul se încheie cu parada militară. Evenimentele pregătite de Ziua Națională a României pot fi urmărite în direct pe pagina de Facebook – Ora de Mediaș.

Publică un comentariu

Comentariu